Spotkania z rodzicami: 8.11.2017 r., 24.01. 2018r. , 10.04.2018. godz. 16:00 

Dodatkowe dni wolne  od zajęć dydaktyczno - wychowawczych: 2.11.2017, 2.01.2018, 02.05.2018, 04.05.2018, 01.06.2018

 

  

Kalendarz roku szkolnego 2017/2018

 

1. Rozpoczęcie zajęć dydaktyczno-wychowawczych 4 września 2017 r.

2.  Zimowa przerwa świąteczna 23 - 31 grudnia 2017 r.

3.  Ferie zimowe  29 stycznia – 11 lutego 2018 r.

4.  Wiosenna przerwa świąteczna 29 marca – 3 kwietnia 2018 r. 

5.  Egzamin gimnazjalny 18,19,20, kwiecień 2018

6.   Zakończenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych 22 czerwca 2018 r.

7.  Ferie letnie 23 czerwca - 31 sierpnia 2018 r.

 

 

   

 

Jadłospis - od 04.12.2017 do 22.12.2017 - kliknij

Podstawowe  alergeny  pokarmowe

1 Seler
2 Zboża  zawierające   gluten
3 Jaja
4 Ryby
5 Łubin
6 Mleko
7 Mięczaki
8 Gorczyca
9 Orzechy ziemne
10 Ziarno  sezamowe
11 Skorupiaki
12 Soja
13 Dwutlenek siarki ( używany jako  substancja  antyutleniająca  i  utrwalająca,  obecna  na  przykład  w  owocach  suszonych, winie, przetworzonych  ziemniakach)
14 Orzechy
15 Cytrusy
16 Miód

Regulamin korzystania z obiadów w stołówce szkolnej - kliknij

Opłaty za obiady wpłacamy wg daty na fakturze na konto:

ING Bank Śląski

Nr konta: 81 1050 1634 1000 0022 9072 7714

Nieterminowe uregulowanie należności spowoduje naliczenie ustawowych odsetek